15 Ani de Activitate
15 ani de activitate

Echipa

Covalciuc Diana, director executiv, medic pediatru recuperator – Este unul din fondatorii şi directorul Centrului Tony Hawks de la crearea sa. Medic pediatru cu specializare în medicină fizică şi reeducare a copiilor cu infirmitate motorie cerebrală şi polihandicap, are ferma convingere, că pritr-o colaborare eficientă dintre instituţiile guvernamentale şi non-guvernamentale, copiii cu nevoi speciale pot fi integraţi cu succes în societate. Pasionată de munca sa găseşte relaxarea în familie, ocupîndu-se de grădină sau lectură.

Covalciuc Grigore – administrator. Este unul din fondatorii Centrului Tony Hawks. Medic-pediatru, cu specialitate în artrologia pediatrică, d-nul Grigore are o experiență bogată în domeniu medical, fiind și membru al diferitor comisii (atestarea pediatrilor și neonatologilor din Republica Moldova, expert al Consiliului Național de Evaluare și Acreditare în Sănătate și altele), doctor în științe medicale, conferențiar al Universității de Stat de Medicină N. Testimițianu. Pasionat de muzică și sport.

Carabet Ana – contabil-șef, face parte din echipa Tony Hawks Centru din 2012. Dna Ana are o vastă experiență de muncă în domeniul contabilității, fiind un specialist de neegalat, totodată dumneaei are experiență și în domeniul social, activînd anterior la o casă de copii. Puținul timp liber care îl are îl petrece împreună cu familia.

Carp Veronica, asistent kinetoterapeut – face parte din echipa Centrului Tony Hawks din 2001, este asistentă –kinetoterapeut. Veronica este o profesionistă experimentată, ce lucrează de mulţi ani cu copii cu dereglări de mobilitate. Cunoaşterea profundă a dezvoltării psihomotorii a copiilor de vîrstă fragedă a ajutat-o să ocupe un loc de frunte în întervenţia timpurie la copiii cu necesităţi speciale. Ea este pasionată de călătorii, muzică şi lucru manual.

Petruşca Oxana, kinetoterapeut – face parte din echipa Centrului Tony Hawks din 2008, absolventă a Universităţii de Educaţie fizică şi Sport din RM, master în kinetoterapie. Sportivă de succes, pasionată de atletism. Prin propria practică cunoaşte toate detaliile mişcării şi poate să ajute copiii cu dizabilităţi să obţină libertatea în mişcare. Oxana este specialist kinetoterapeut cu categoria I.

Solovei Natalia – kinetoterapeut , face parte din echipa Centrului Tony Hawks din 2010, este absolventă a Universităţii de Educaţie fizică şi Sport din RM. Natalia este foarte capabilă în a alege un plan optim de reabilitare, ştie să motiveze şi să insufle mult optimism copiilor și părintilor, calităţi specifice ei. Este pasionată de dans şi fitnes.

Guţanu Silvia, kinetoterapeut – face parte din echipa Tony Hawks Centru din 2009, a absolvit Universitatea de Educaţie fizică şi Sport din RM, master în kinetoterapie. A practicat gimnastica, cu rezultate remarcabile. Şedinţele de psihomotricitate ghidate de Silvia, motivează copii cu dizabilităţi prin dinamizmul şi creativitatea lor.

Crețu Irina – kinetoterapeut, face parte din echipa Tony Hawks Centru din 2014, a absolvit specialitatea kinetoterapie la Universitatea de Educaţie fizică şi Sport din RM. Pe plan profesional Irina își dorește să contribuie cît mai mult la îmbunătățirea calității vieții copiilor cu nevoi speciale. In timpul liber îi plac plimbările și lectura.

Caraman Cristina – kinetoterapeut, angajată în cadrul Tony Hawks Centru din 2015, este absolventă a Universității de Educaţie fizică şi Sport din RM, specialitatea kinetoterapie licență și masterat. Ca specialist Cristina tinde să ajute cît mai mulți copii să devină independenți funcțional prin intermediul metodelor de lucru aplicate. Pasiunea sa este lectura.

Siniucova Ecaterina – kinetoterapeut, membru a echipei Tony Hawks Centru din 2015. Ecaterina este absolventă a Universitatății “ Lucian Blaga” din Romania, Specializarea Ed. Fizică și Sport în 2013. În anul 2015 a obținut titlul de master în kinetoterapie la Universitatea de Vest din Timișoara.
Cu ajutorul tehnicilor și metodelor noi învățate în Romania, Ecaterina doreste să ajute copiii cu nevoi speciale din R. Moldova să se bucure de clipele frumoase ale copilăriei.

Marinova Alla, ergoterapeut – face parte din echipa Centrului Tony Hawks din 2007, este psihopedagog, absolventă a Universităţii pedagogice de Stat “Ion Creangă”. Pe parcursul activităţii s-a specializat în domeniul terapiei ocupaţionale și muzico-terapiei. Datorită talentului artistic înnăscut poate pătrunde în sufletul oricărui copil şi are darul de a face plăcută o activitate educaţională dificilă sau plictisitoare.

Rusu Efimia, asistent social – membră a echipei Centrului Tony Hawks din 2012. Este absolventă  a Universităţii de Stat, Facultatea Sociologie şi Asistenţă Socială, licenta si masterat. Are experienţă de lucru în domeniul asistenţei sociale în instituţiile de stat şi cele non-guvernamentale, oferind  servicii de consultanţă diferitor pături sociale. Este interesată de creşterea profesională în domeniul protecţiei drepturilor copiilor. În timpul liber îi place să se delecteze citind sau ascultînd muzică.

Lupu Mariana – logoped, face parte din echipa Tony Hawks Centru din 2015, este absolventa a Universitatii pedagogice de stat “Ion Creanga”. In prezent este studenta la ciclul II masterat, specialitatea Logopedie. Fiind mama unui copil cu dizabilități, Mariana a fost motivată să studieze logopedia în speranța că va putea să îl ajute pe copilul său, cît și pe alți copii cu nevoi speciale.
Deviza ei în viață a devenit: “Pentru a putea fi în amintirea copiilor voștri mîine trebuie să fiți prezenți în viețile lor azi.” (Barbara Johnson)

Spînu Alexandrina – kinetoterapeut. Este parte din echipa Tony Hawks din 2016. Responsabilă şi empatică, are o abordare profesionistă şi fin adaptată fiecărui pacient. Alexandrina creează relaţii frumoase de prietenie atât cu copiii, atrăgându-i în activitate terapeutică prin joc, cât şi cu părinţii, bazate pe autenticitate şi spirit jovial. Şedinţele de hidroterapie cu ea deseori scot rapid la iveală capacităţile copiilor care-i surprind plăcut pe ei înşişi şi pe părinţii acestora.  Alexandrina este pasionată de călătorii, ciclism şi promovează un mod sănătos de viaţă.

Gurcova Maria – kinetoterapeut, este angajată în cadrul IP Tony Hawks Centru din anul 2014. Maria a absolvit Universitatea de Stat Educație Fizică și Sport din Moldova, este deținătoarea diplomei de Master. În prezent, Maria este studentă la Masterat anul I la Psihopedagogie Specială și Terapii Integrate în cadrul UPS Ion Creangă. Este participantă a trainingurilor internaționale în domeniu kinetoterapiei din SUA și Saint-Petersbourg.

Prieteni

© 2007-2016 Tony Hawks Centru.