Istorii de succes

OliaTira&Catalina

Cătălina s-a născut la 17 aprilie 2005 în orașul Chișinău. La scurt timp după naștere, fetiței i-a fost pus un diagnostic dur – Paralizie Cerebrală Infantilă, un șoc imens pentru tinerii părinți, dar și pentru întreaga familie.

Imediat după stabilirea diagnosticului au început perioade lungi de reabilitare. Tony Hawks Centru (anterior Hippocrates) fiind unul dintre primele centre de reabilitare pe care Cătălina le-a frecventat. Datorită specialiștilor profesioniști de la Centru, șansele Cătălinei de a se reabilita și a duce o viață obișnuită au crescut substanțial. Fetița a început să meargă cu suport, apoi fără,  beneficiind  de reabilitare multifuncțională, ea a progresat  treptat  pentru a merge la grădiniță și apoi la școală.

Cătălina este o fire artistică, are un profund simț al frumosului, iubește  în special muzica, dansul, desenul. Astfel ședințele de muzicoterapie de la Centrul Tony Hawks au devenit în scurt timp activitatea cea mai dorită și așteptată de ea.

Bunele practici promovate de Centrul Tony Hawks au fost susținute și de alte instituții din comunitate. Deasemeni Cătălina are o susținere extraordinară din partea familiei, care cu multă dedicație,  zi de zi sunt alături de ea, ajutînd-o să depășească nenumăratele obstacole.

La moment Cătălina este eleva în clasa a IV – a la școala din apropierea casei. Ea dă dovadă de sîrguință și autonomie personală,  îi plac mult obiectele cu profil umanist, prin intermediul acestora exteriorizînduși natura sa artistică.

De-a lungul timpului, Tony Hawks Centru sa dovedit a fi nu doar un simplu centru de reabilitare ci ca o a doua familie pentru Cătălina.

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't cry for me Moldova

 

Official Partners:

 

 

 

 

 

Online Partner:

 

 

Platinum Sponsors:

 

 

 

 

 

 

Gold Sponsor:

 

 

 

 

 

Silver Sponsor:

 

 

 

Sponsors:

 

 

 

 

 

Media Partner:

 

TonyHawksCentru Partners

 

Tony Hawks și prietenii săi:

 

 

Parteneri: