5k Bagels & Jam Maraton 2016

14 Iunie 2015

La 14 iunie 2015 Tony Hawks Centru a organizat cel de-al doilea maraton caritabil 5k Bagels & Jam, în Parcul Valea Morilor. La eveniment au participat mai bine de   50 de alergători și susținătorii lor, care sau bucurat de suportul mai multor companii – World Medicine, Akuratti, Nefis, Apă Domnescă, Centrul de Diagnostic German, Iasomi, Fabrica de vinuri Taraclia, dar și a mai multor voluntari Dnii Evan Tracz, Claude Cahn, HE Phil Batson cu familia, Olivia Beșleaga, Beni Combs, Amrid Wads, Erica Alexei, Mihaela Ceban și alții.

Muzica live de calitate interpretată de voluntarii  Evan Tracz & Claude Cheu, a asigurat buna dispoziție a tuturor participanților la maraton dar și a numeroșilor suporteri.  Avînd  un profund caracter al unui eveniment în aer liber pentru familii cu copii, la maraton au participat  și clovnii Alex, volunatri din Germania, care au animat diferite jocuri și au împărțit dulciuri și baloane copiilor.

O atracție mult așteptată a maratonului 5k begels and jam precum era și de așteptat  conform genericului  au fost  covrigii – care de data aceasta au fost copți de către directorul centrului Diana Covalciuc fiind ghidată de voluntarul nostru din Slovenia  Damir Ribic. Ca în totdeauna ei s-au epuizat din primele clipe.

Premianții sau bucurat de Vin de Taraclia și de cărțile din noua ediție a Tenis cu moldoveni, aparută recent la editura Cartier.

Evenimentul a avut susținere mediatică din  partea Jurnal TV și  Vocea Besarabiei TV.

În rezultatul acestui frumos eveniment au fost colectați 20 000 lei, bani care vor fi folosiți la ameliorarea capacităților Centrului Tony Hawks pentru educare parentală.

bagels&jem 1

bagels&jem 3

begels&jem 4

Don't cry for me Moldova

 

Official Partners:

 

 

 

 

 

Online Partner:

 

 

Platinum Sponsors:

 

 

 

 

 

 

Gold Sponsor:

 

 

 

 

 

Silver Sponsor:

 

 

 

Sponsors:

 

 

 

 

 

Media Partner: