Inaugurarea Serviciului de Terapie Ocupațională

Tony Hawks Centru finalizează cu succes o etapă importantă în activitatea sa – lansarea oficială a Serviciului de Terapie Ocupațională pentru copii și tineri cu nevoi speciale. Acest eveniment mult așteptat va fi marcat printr-o suită de evenimente, la care va participa părintele Centrului – Tony Hawks.

Astfel, la 29 Septembrie orele 9:00 – 12:00, în incinta Parlamentului RM, sala Europa va avea loc conferința  cu participare internațională cu titlul:

  „Aplicarea Terapiei Ocupaționale în Republica Moldova la reabilitarea persoanelor cu dizabilități și importanța creării unei facultăți de Terapie Ocupațională în învățământul universitar”.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Comisei Parlamentare Protecție Socială, Sănătate și Familie a Republici Moldovși și de Tony Hawks Centru în cadrul proiectului ,,Extinderea echipei de reabilitare a copiilor și tinerilor cu nevoi speciale prin crearea serviciului Terapie Ocupațională’’, implementat de Tony Hawks Centru din resursele Uniunii Europene în cadrul proiectului ,,Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune’’ cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și Institutum Virtutes Civilis.

Deschiderea oficială a sălii Multifuncționale va avea loc la fel pe 29 Septembrie, orele 14:00-15:30 la sediul centrului din Drumul Taberei 10.

Edificarea acestei săli, a fost posibilă cu suportul generos al lui Tony Hawks și a prietenilor săi din Marea Britanie și Republica Moldova. Dotarea cu echipamente si tehnologii asistive a fost suportată de Ambasada SUA, dar și de UE prin proiectul implementat și cofinanțat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și Institutum Virtutes Civilis, publicat mai sus.

Cu această ocazie, sala nouă de la Tony Hawks Centru (drumul Taberei 10) vă găzdui la 30 Septembrie orele 18:00 – 20:00, un eveniment de caritate, sub formă de Victorină Muzicală – o serată distarctiv-muzicală, marca Tony Hawks. Invităm publicul vorbitor de limbă engleză să procure bilete și să aducă astfel acești tineri, mai aproape de un viitor mai strălucit și plin de oportunități.