Colectează fonduri cu noi

Fii Activ
Donează ziua ta
Alătură-te unui eveniment
Participă la tombolă

Implică-te în colectarea de fonduri

Echipa  Tony Hawks Centru are ferma convingere că fiecare copil cu Paralizie Cerebrală sau alte dereglări de dezvoltare trebuie să trăiască o viață confortabilă, lipsită de durere și cât mai incluzivă. Din acest motiv, te invităm să ne ajuți la colectarea de fonduri.

Fii activ!​

Te-ai gândit vreodată că modul sănătos de viață se îmbină armonios cu salvarea unor vieți?

Aleargă (sau mergi pe jos) pentru Tony Hawks Centru. Invită prietenii și rudele să te susțină. Împreună putem crea un eveniment pe pagina de facebook. Astfel am putea contribui la colectarea de fonduri. Centrul poate asigura tricouri cu logo și băuturi răcoritoare în ziua evenimentului.

 

Donează

ZIUA Ta!

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta ar putea schimba viața altuia. Dacă ai o ocazie specială (nunta ta, ziua ta de naștere, etc,) și consideri că nu ai nevoie de cadouri, ai putea ruga prietenii să facă o donație pentru a schimba viața cuiva.  Acest gest va da mai multă strălucire și longevitate evenimentului tău.

Împreună putem crea o pagină de colectare de fonduri (donații online).

La o sărbătoare cu prietenii ar fi potrivită colectarea  de bani cash.

 

Doneaza ziua ta-min

Mulțumim Kate și Klaus pentru colectarea de fonduri online,  organizată cu ocazia aniversării voastre

Fii alături de noi la evenimentele Tony Hawks Centru!

Cu sprijinul scriitorului Tony Hawks noi organizăm în fiecare an evenimente distractive și concerte de caritate. Dacă ai un talent, alătură-te echipei Tony Hawks Centru. Ajută un copil să fie independent.

Mulțumim artiștilor locali și internaționali care au susținut cauza noastră nobilă.

Participă la Tombolă!

Prin participarea ta la tombolă ajuți copiii cu dereglări de dezvoltare să aibă acces la servicii și programe inovative. Făcând acest gest, contribui la dezvoltarea comunității.

Tombola este organizată cu ocazia evenimentelor de caritate.