Donează!

Donații monetare
Donează 2% din impozitul pe venit
Donații nemonetare

Ajutorul tău poate schimba vieți

Paralizia Cerebrală este cea mai frecventă dizabilitate motorie la copii. În Republica Moldova sunt peste 2000 de copii cu Paralizie Cerebrală. Din cauza altor maladii sau anomalii de dezvoltare, numărul copiilor care nu pot merge este cu mult mai mare.

De 20 de ani, datorită donațiilor locale și internaționale, specialiștii Tony Hawks Centru oferă suport gratuit care schimbă viața copiilor ce trăiesc cu Paralizie Cerebrală și alte dereglări de dezvoltare.

Ce putem face cu donația ta?

Donații monetare

Cu 100 lei

o ședință de ergoterapie, muzicoterapie sau kinetoterapie

Cu 150 lei

o ședință la piscină 

Cu 200 lei

o pungă cu rechizite școlare

Cu 500 lei

un pachet cu alimente

Cu 1000 lei

un set de haine pentru școală

Donează

2%

din impozitul tău pe venit!

Este cea mai ieftină și convenabilă metodă de a schimba viața unui copil cu paralizie cerebrală!  Contactează agentul  fiscal și cere ca 2% din impozitul pe venit anual sa fie transferat la Tony Hawks Centru (cod fiscal: 1010620002792).

Este dreptul tău să poți controla cum sunt folosite cel puțin 2% din impozitele tale.

fetita cu baloane-min 1

Donații nemonetare individuale!

Ne poți ajuta donând experiență și timp personal. Așa vom putea economisi banii necesari pentru oferirea serviciilor vitale copiilor.

Spre regret, Tony Hawks Centru nu are permisiunea de a colecta bunuri individuale pentru a le repartiza familiilor vulnerabile, dar vă putem ajuta să luați legătura cu cele mai defavorizate familii, ca să le ajutați în mod particular.