Concert de caritate, susținut de Tony Hawks la Londra 2016

  • de

25 APRILIE 2016

Sincere mulțumiri, faimosului Tony Hawks și ChildAid, care la 25 aprilie 2016, au organizat  la Londra, Marea Britanie un impresionant concert de caritate cu genericul “MIDLIFE COWBOY”. Evenimentul a avut loc la Teatrul Nimax din Londra.

Muzica și textul scrise de către  Tony Hawks  și interpretate de o trupă  excepțională la care și-au adus aportul  Graham Norton, acesta din urmă ne-a transmis un mesaj de susținereJack DeeDoon MackichanBen MillerAlistair McGowanCharlotte Page și Eliza Wren-Payne,  au dominat seara și au deschis inimile suporterilor noștri britanici, dar și moldoveni, prezenți la eveniment.

Scopul acestui concert a fost strîngerea de fonduri pentru construcția unei săli polivalente  în incinta Tony Hawks Centru,  destinată  copiilor cu dizabilități  pentru  practicarea   diferitor sporturi.

Spiritul de echipă și tradițiile britanice de caritate, au făcut posibilă strîngerea unei sume de 11,000 lire sterline, care vor spori în final calitatea  vieții copiilor și tinerilor cu nevoi speciale din Chișinău.

Beneficiarii și Echipa Centrului Tony Hawks,  transmit  sincere salutări  tuturor participanților la concertul de caritate și mulțumește din suflet pentru suportul acordat.